ΕΒΓΑ Παγωτά

Ξυλάκια

Ποικιλία γευστικών συνδυασμών με επικάλυψη πραγματικής σοκολάτας γάλακτος. Τα παρακάτω προϊόντα είναι ενδεικτικά των παραγωγικών μας δυνατοτήτων.
Βανίλια με επικάλυψη σοκολάτας, Βανίλια με έξτρα επικάλυψη σοκολάτας, Βανίλια με σιρόπι σοκολάτας, Μίνι ξυλάκια, Βανίλια με έξτρα επικάλυψη καραμέλα, Βανίλια με σιρόπι φρούτου, Κύματα βανίλια με καραμέλα, Super μίνι ξυλάκια, Δίγευστο ξυλάκι.

Κύπελλα

Παγωτά πλούσια σε γεύση με/χωρίς πρόσθετα. Τα παρακάτω προϊόντα είναι ενδεικτικά των παραγωγικών μας δυνατοτήτων.
Κύπελλο με δινές σιρόπου, Βανίλια με καραμέλα, Βανίλια με μπισκότα, Δίγευστο κύπελλο με πρόσθετα, Σοκολάτα με πρόσθετα, Παγωτό Γιαυρτί.

Πύραυλοι

Απολαυστικοί πύραυλοι σε διάφορες γεύσεις και μεγέθη. Τα παρακάτω προϊόντα είναι ενδεικτικά των παραγωγικών μας δυνατοτήτων.
Πύραυλος σοκολάτα, Πύραυλος βανίλια, Δίγευστος πύραυλος, Trophy πύραυλοι, Βανίλια σε επισοκολατωμένο πύραυλο, Σοκολάτα σε επισοκολατωμένο πύραυλο, Πύραυλος με διπλό χωνάκι, Μίνι πυραυλάκια.

Mίνι Σάντουιτς/Μπάρες

Τα παρακάτω προϊόντα είναι ενδεικτικά των παραγωγικών μας δυνατοτήτων.
Μπάρα, Σάντουιτς βανίλια, Δίγευστο σάντουιτς, Επισοκολατωμένο σάντουιτς, Μίνι σάντουιτς βανίλια.

Οικογενειακοί Περιέκτες

Παγωτά για όλη την οικογένεια σε περιέκτες των 1,2Lt & 2Lt. Τα παρακάτω προϊόντα είναι ενδεικτικά των παραγωγικών μας δυνατοτήτων.
Περιεκτές 1,2λτ, Παρφέ, Επαγγελματικοί περιέκτες, Καϊμάκι, Περιέκτες 2λτ.

Παγωτό Χωρίς Ζάχαρη

Δομικάστε τις ειδικές συνταγές μας με 0% ζάχαρη και 0% λιπαρά σε ποικιλία γεύσεων και τύπων παγωτού. Τα παρακάτω προϊόντα είναι ενδεικτικά των παραγωγικών μας δυνατοτήτων.
Ξυλάκια, Βανίλια με φράουλα, Multi pack, Βανίλια με σοκολάτα, Περιέκτης 2λτ.

Παιδικά Παγωτά

Ειδική συνταγή με λιγότερη ζάχαρη για τα παιδιά. Τα παρακάτω προϊόντα είναι ενδεικτικά των παραγωγικών μας δυνατοτήτων.
Παιδικό κύπελλο με δώρο, Παιδικός πύραυλος, Tsufy, Σχηματοποιημένο κύπελλο, Παιδικό κύπελλο με δώρο, Παιδικό σάντουιτς, Σχηματοποιημένα ξυλάκια.

elGreek