Η Εταιρία μας

Προφίλ

Η Ασλάνης AE βρίσκεται στα Ιωάννινα και δραστηριοποιείται στη παραγωγή και τυποποίηση κατεψυγμένων προϊόντων και στις υπηρεσίες Logistics. Η εταιρεία μας είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες υπηρεσιών Logistics στην Δυτική Ελλάδα.

Η πολύχρονη πείρα μας στην μεταφορά εμπορευμάτων εξαγωγής και εισαγωγής τα οποία διακινούμε, καθώς και οι υπηρεσίες Logistics που παρέχουμε, μας καθιστούν έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες στην Ελληνική αγορά.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, ο εξοπλισμός, το ειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και το προσεκτικά επιλεγμένο δίκτυο ανταποκριτών μας, αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια και ταχύτητα της σωστά σχεδιασμένης μεταφοράς.

Από την ίδρυση της εταιρείας μας έως και σήμερα ακολουθούμε μια πολιτική που χαρακτηρίζει την επιχείρησή μας: Να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και προσδοκίες των πελατών μας.

Ιστορικό

Η εταιρεία Ασλάνης ΑΕ ιδρύθηκε στις 19/2/2001 και αποτελεί ενοποίηση των εταιρειών:

  • Ασλάνης Δημήτριος που ιδρύθηκε το 1977 και είχε σαν δραστηριότητα το γενικό εμπόριο.
  • Ασλάνης Παναγιώτης που ιδρύθηκε το 1989 και είχε σαν δραστηριότητα το εμπόριο και διανομή καταψυγμένων προϊόντων.
  • Ασλάνης Δημήτριος και Σια Ο.Ε που ιδρύθηκε το 1982 και είχε σαν δραστηριότητα την διακίνηση και εμπορία παγωτών στην περιοχή της Ηπείρου.

 

Η εταιρεία μας εντάθηκε σε αναπτυξιακό νόμο και ολοκλήρωσε την πρώτη επένδυση της το Μάρτιο του 2002, η οποία ανήλθε στα 1.300.000 € και περιελάμβανε κατασκευή κτιρίου 1.100 m2 με αντικείμενο την επεξεργασία και τυποποίηση κατεψυγμένων λαχανικών.

Συνεχίζοντας την ανάπτυξη της  η εταιρεία μας το 2005 εντάθηκε σε αναπτυξιακό νόμο της Περιφέρειας Ηπείρου και ολοκλήρωσε την δεύτερη  επένδυση της το Σεπτέμβριο του 2006, η οποία ανήλθε στα 1.600.000 € και περιελάμβανε κατασκευή κτιρίου 1.090 m2 με αντικείμενο την παραγωγή και τυποποίηση προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης.

Πάντα καινοτόμα σε πολλά σταδία των επενδύσεων της η εταιρεία μας προχώρα στη τρίτη επένδυση της, έτσι το Δεκέμβριο του 2007 εντάθηκε σε αναπτυξιακό νόμο του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, και ολοκλήρωσε την  επένδυση της τον Απρίλιο  του 2009, η οποία ανήλθε στα 4.500.000 € και περιελάμβανε κατασκευή κτιρίου 4.300 m2 με αντικείμενο  τις σύγχρονες υπηρεσίες logistics.

Εγκαταστάσεις

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε στρατηγικά επιλεγμένο σημείο, με εύκολη πρόσβαση, στη ΒΙ.ΠΕ Ιωαννίνων. Η συνολική έκταση του οικοπέδου εντός του οποίου στεγάζεται το υπερσύγχρονο κέντρο διανομής μας, ανέρχεται σε 11.200 τ.μ., εκ των οποίων 1.000 τ.μ. αποτελούν χώρους γραφείων και 6.500 τ.μ. αποθηκευτικούς χώρους.

Ο αποθηκευτικός μας χώρος:

  • Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να στεγάζει τις απαιτήσεις διαφόρων ειδών όπως παλέτες, κιβώτια, ρολά, οικοσκευές, κτλ.
  • Παρέχει άρτια υλικοτεχνική υποδομή όπως 10 σύγχρονες υδραυλικές ράμπες φορτοεκφόρτωσης με φυσούνες .
  • Διαθέτει μηχανές συσκευασίας, χειροκίνητα και ηλεκτρικά παλετοφόρα με δυνατότητα φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων .
  • Διαθέτει σύστημα συναγερμού και ολοκληρωμένο σύστημα πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης (πυρασφάλεια με sprinklers).
  • Διαθέτει χώρο ανάπαυσης οδηγών και χώρο αποδυτηρίων.
  • Παρακολουθείται και καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα με κάμερες για λόγους ασφαλείας.

Η εταιρεία μας λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο επί 24ώρου βάσεως. Βρίσκεται σε άμεση σύνδεση με τους μεγάλους οδικούς άξονες και ποιο συγκεκριμένα η απόσταση από τις αποθήκες μας έως και το εμπορευματικό σταθμό στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας είναι μόλις 45’ λεπτά.

Όλα τα παραπάνω ορίζουν τις εγκαταστάσεις μας στα Ιωάννινα ως πρότυπο κέντρο μεταφοράς και αποθήκευσης στην Δυτική Ελλάδα.

elGreek