Κοντοβερός

Το Δελφίνι

Επειδή τα ψάρια και τα θαλασσινά κατέχουν ξεχωριστή θέση στη διατροφή μας, δημιουργήσαμε για το καθημερινό σας τραπέζι την οικογένεια κατεψυγμένων αλιευμάτων «Το Δελφίνι».
Η αλίευση τους πραγματοποιείται μέσω υπερσύγχρονων αλιευτικών σκαφών, τα οποία διαθέτουν ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας, γεγονός που εξασφαλίζει την άμεση κατάψυξη τους σε ελάχιστο χρονικό διάστημα (ακόμη και σε δευτερόλεπτα) από τη στιγμή που αλιεύονται.
Με τον τρόπο αυτό τα προϊόντα «Το Δελφίνι» διατηρούν αναλλοίωτη την αρχική τους πλούσια γεύση, την σφριγηλή υφή τους και επομένως και την υψηλή διατροφική τους αξία.

ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ Seafood

Δημιουργήσαμε για εσάς και τους αγαπημένους σας τη νέα σειρά ετοίμων γευμάτων με θαλασσινά ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ Seafood.
Μέσω των προϊόντων αυτών επιθυμούμε να διευρύνουμε τις καθημερινές διατροφικές σας συνήθειες. Πως το επιτυγχάνουμε αυτό; Δίνοντας σας τη δυνατότητα να καταναλώνετε καθημερινά νόστιμες σπιτικές συνταγές με θαλασσινά, παρασκευασμένες με αγνά υλικά και εμπλουτισμένες με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, που έως τώρα είτε λόγω έλλειψης χρόνου είτε λόγω άγνοιας παρασκευής δεν συμπεριλαμβάνατε στη διατροφή σας.
Η σειρά ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ Seafood αποτελείται από τα έτοιμα κατεψυγμένα γεύματα με θαλασσινά, τα θαλλασομαγειρέματα και τους θαλασσομεζέδες.

FRESKOT

Το brand «FRESKOT» υπογράφει στις αγορές του εξωτερικού επιτυχημένες κατηγορίες προϊόντων όπως αυτή των ετοίμων γευμάτων με θαλασσινά, των καινοτομικών προϊόντων, μπιφτέκια και λουκάνικα από θαλασσινά, κ.α. Βασικός στόχος του brand «FRESKOT» είναι να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη επιλογή των καταναλωτών στην αγορά προϊόντων με θαλασσινά, προσφέροντας τους διαφοροποιημένα, ασφαλή, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα..

elGreek